Over Ons

Welkom bij Auto de Groot

Welkom bij Auto de Groot!

Auto de Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt.

Al meer dan 55 jaar hebben wij ervaring als garagebedrijf, sinds 1982 als officieel Peugeot dealer, en sinds 1 november 2017 als PCA dealer, specialist van Peugeot en Citroen.

Bovendien zijn wij in de autobranche bekend als distributeur van auto onderdelen. Wij bieden mobiliteit in de ruimste zin van het woord, voor aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte personen- of bestelauto, voor onderhoud, verhuur en zakelijke leasing en private lease. Bij al deze facetten kunnen wij u van dienst zijn.

Nu U ons gevonden heeft via internet en onze gebruikte Peugeot en Citroen occasions heeft bekeken nodigen wij U uit om eens persoonlijk kennis te komen maken, voor levering, reparatie, schadeherstel, verhuur of gewoon een kopje koffie.

Graag tot ziens!

BOVAG voorwaarden

Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.

Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

PCA: Gewoon Goed

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×