Garage Vlijmen

Garage Vlijmen nodig?

Heeft u een garage Vlijmen nodig omdat uw auto gerepareerd moet worden? Of zoekt u misschien een betrouwbaar adres waar u terecht kunt voor onderhoud aan uw auto?

Bij Autobedrijf De Groot bieden we u betaalbare en betrouwbare service. Autobedrijf De Groot is een familiebedrijf als garage Vlijmen. We hebben vele jaren ervaring en veel kennis van zaken. Uw auto is bij ons in goede handen! Naast reparaties en onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Onderhoud en reparaties bij garage Vlijmen

Als garage Vlijmen staan we voor u klaar als het gaat om onderhoud en reparaties. Moet uw auto gerepareerd worden? Bij Autobedrijf De Groot worden reparaties altijd met veel zorg uitgevoerd. We zorgen ervoor dat u weer veilig met uw auto de weg op kunt en dat alles weer naar behoren functioneert. U kunt met auto’s van alle automerken bij ons terecht. Daarnaast zijn we officieel servicedealer voor Citroën en Peugeot. Dit betekent dat we u voor deze automerken onderhoud met garantie kunnen bieden. Uw garantie op een Citroën of Peugeot blijft dan behouden als er bij Autobedrijf De Groot een reparatie aan uw auto wordt uitgevoerd. U hoeft dan niet bang te zijn dat uw garantie komt te vervallen.

Een auto kopen in Vlijmen

Als garage Vlijmen kunt u niet alleen bij ons aankloppen als u onderhoud aan uw auto nodig heeft of als uw auto gerepareerd moet worden. Ook als uw huidige auto aan vervanging toe is en u op zoek bent naar een nieuwe auto bent u bij Autobedrijf De Groot aan het juiste adres. U kunt bij ons de nieuwste modellen vinden van Citroën en Peugeot. We laten de nieuwe modellen graag aan u zien. Daarnaast hebben we bij Autobedrijf De Groot een ruim aanbod aan occasions. U kunt zo met elk budget een auto bij ons vinden. We geven u bij Autobedrijf De Groot graag persoonlijk advies, zodat u weet welke auto het beste aansluit bij uw wensen. We helpen u graag zo goed mogelijk. Onze klanten zijn heel tevreden over ons en beoordelen ons gemiddeld met een 8,5. Wat kunnen wij voor u betekenen? Zoekt u een betrouwbare garage waar u met uw auto terecht kunt voor onderhoud of reparaties? Of wilt u graag een fijne, nieuwe auto aanschaffen die past bij uw budget en uw wensen? Kom dan bij ons langs! U bent van harte welkom in Heusden!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×