Garage Nieuwkuijk

Reparaties en onderhoud bij garage Nieuwkuijk

Op zoek naar een garage Nieuwkuijk? Is u auto toe aan een grote beurt? Of heeft u schade aan uw auto? En bent u daarom op zoek naar een garage Nieuwkuijk?

Zoekt u een ervaren en deskundige garage Nieuwkuijk? Kom dan eens langs bij Auto de Groot in Heusden. Vanaf Nieuwkuijk staat u in een ommezientje bij ons. Auto de Groot heeft meer dan 55 jaar ervaring als garagebedrijf en heeft een breed dienstenaanbod. Sinds 1982 zijn wij officieel Peugeot dealer en sinds 2017 zijn wij merkspecialist in Peugeot en Citroën. U kunt bij garage Nieuwkuijk terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, verhuur, service en onderhoud, reparatie en schadeherstel, APK keuring en private lease. U krijgt altijd een gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt. Wij zijn nog een echt familiebedrijf waar een persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Bij ons bent u nooit een nummer, wij kennen al onze klanten bij naam. Al onze monteurs zijn gecertificeerd en werken met passie aan uw Peugeot, Citroën of ander merk auto. Ook als u geen Peugeot of Citroën rijdt dan is dat geen enkel probleem. Onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij doen auto onderhoud voor alle merken. U kunt rekenen op altijd betaalbaar en betrouwbaar universeel auto onderhoud. Klanten zijn tevreden en zij beoordelen ons met een 8,5! Wordt u onze volgende tevreden klant?

De universele garage Nieuwkuijk

Wij zijn PCA merkspecialist en dat betekent dat wij aangesloten zijn bij een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Peugeot & Citroën. U kunt van uw garage Nieuwkuijk persoonlijke service en kwaliteit verwachten. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor autobezitters van andere merken. Onze teams werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur zodat zij de kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen die u mag verwachten. In de autobranche zijn wij ook bekend als distributeur van auto onderdelen. Wij hebben een ruim aanbod van nieuwe auto’s en occasions. Onze voorraad occasions bestaat uit verschillende automerken. Neem eens een kijkje bij het aanbod op deze website!

Vragen over garage Nieuwkuijk?

Wilt u meer weten over garage Nieuwkuijk? U bent hartelijk welkom om persoonlijk kennis te komen maken. De koffie staat voor u klaar! Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u persoonlijk en deskundig advies. Wij denken altijd met u mee wat de beste optie voor u is. Ook met uw lease auto particulier of zakelijk kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Wat voor lease auto u ook heeft, we helpen u graag. Omdat wij centrale afspraken hebben met leasebedrijven voor alle automerken is iedereen welkom bij ons.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×