Garage Haarsteeg

Reparaties en onderhoud bij garage Haarsteeg

Op zoek naar een garage Haarsteeg? Is u auto toe aan een grote beurt? Of heeft u schade aan uw auto? En bent u daarom op zoek naar een garage Haarsteeg?

Garage Haarsteeg nodig?

Heeft u een nieuwe auto nodig, heeft u problemen met uw auto of is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Voor al deze zaken en nog veel meer bent u van harte welkom bij Auto de Groot in Heusden. Als u in Haarsteeg of omgeving woont en u zoekt een garage Haarsteeg dan is Auto de Groot vakbekwame en betrouwbare garage met jarenlange ervaring. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en tweedehands auto’s, voor verhuur, voor reparatie, schadeherstel, service en onderhoud, APK keuring en private lease. Wij zijn al meer dan 55 jaar een echt familiebedrijf dat een persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid als uitgangspunt heeft. Mensen zijn voor ons beslist geen nummer en we nemen alle tijd voor u. Sinds 1982 zijn wij officieel Peugeot dealer en sinds november 2017 zijn wij PCA merkspecialist in Peugeot en Citroën. Maar het maakt niet uit wat voor automerk u rijdt, wij doen auto onderhoud voor alle merken. Onze up-to-date geschoolde medewerkers werken met passie aan elke auto; wij bieden betrouwbaar universeel auto onderhoud dat altijd betaalbaar is. PCA is een landelijk samenwerkingsverband van garagebedrijven die zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Wij verlenen niet alleen service en kwaliteit aan de rijders van Peugeot en Citroën, maar wij zetten ons volledig in voor alle automerken.

Garage Haarsteeg biedt persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een garage Haarsteeg? Vertoont uw auto kuren of bent u op zoek naar een nieuwe auto? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij autogarage De Groot. Autogarage De Groot is gevestigd in Heusden waardoor wij gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Haarsteeg. Wij bieden u meer dan 55 jaar ervaring aan in het onderhouden en aanbieden van verschillende occasions. Garage Haarsteeg staat beter bekend als Autogarage De Groot. Wij zijn een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij ook een professioneel team om ons heen kunnen bouwen. Hierdoor kunnen wij goed te woord staan en plannen wij zo snel mogelijk een afspraak met u in. De afspraken die wij met u kunnen maken is het inplannen van een onderhoudsbeurt en het zorgen voor een proefrit van uw gewenste auto. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Via onze website kan u direct contact met ons opnemen.

Autobedrijf De Groot, uw garage Haarsteeg

Autobedrijf De Groot beschikt over jarenlange ervaring in het aanbieden en onderhouden van verschillende soorten auto’s. Vandaag de dag staan wij ook bekend als een PCA dealer. Dat wil zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in Peugeot en Citroën auto’s. Uiteraard hebben wij ervaring en verstand van andere auto merken, maar voornamelijk vindt u bij ons Peugeot en Citroën auto’s. Als garagebedrijf beschikken wij over de kennis en ervaring die nodig zijn voor het aanbieden van verschillende soorten auto’s. Van alle occasions zijn de benodigde papieren bekend, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Naast ons aanbod in occasions bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhouden van uw auto. Denkt u aan het uitvoeren van een APK keuring, een grote- en of kleine beurt, het verwisselen van banden en het verversen van de olie. Bovendien zijn wij in de autobranche bekend als distributeur van auto onderdelen. Wij bieden mobiliteit in de ruimste zin van het woord, voor aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte personen- of bestelauto, voor onderhoud, verhuur en zakelijke leasing en private lease. Bij al deze facetten kunnen wij u van dienst zijn. U bent vrij om persoonlijk kennis te komen maken, voor levering, reparatie, schadeherstel, verhuur of gewoon een kopje koffie. De deur staat altijd voor u open.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×