Autogarage Haarsteeg

Autogarage Haarsteeg nodig? Op zoek naar een autogarage Haarsteeg? Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het uitvoeren van een reparatie aan uw auto of voor het uitvoeren van onderhoud?

Bij Autobedrijf De Groot kunt u op ons rekenen. We hebben jarenlange ervaring en we bieden u betaalbaar, universeel onderhoud.

De Groot Heusden: uw autogarage Haarsteeg

Bent u op zoek naar een autogarage Haarsteeg? Bent u op zoek naar een autogarage Haarsteeg voor een onderhoudsbeurt of voor het vinden van een occasion? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij De Groot in Heusden. Autobedrijf De Groot biedt u graag zijn jarenlange ervaring in het aanbieden en onderhouden van verschillende soorten occasions. Service is bij ons vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor het verwisselen van banden of het bijvullen van de airco vloeistof. Wij zijn een familiebedrijf dat vandaag de dag nog steeds graag de handen ineen slaat voor uw wensen. Al meer dan 55 jaar kunt u bij ons terecht en bent u bij ons verzekerd van een goede service. Ons team van specialisten denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat uw auto goed door een APK keuring komt. Auto de Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Heeft u uw oog laten vallen op een prachtige occasion? U kunt direct een proefrit bij ons inplannen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

 

Dé autogarage Haarsteeg met jarenlange ervaring

Autobedrijf De Groot is gespecialiseerd in de merken Peugeot en Citroën, echter hebben wij verstand van alle merken. Al sinds 1982 zijn wij een officieel Peugeot dealer, en sinds 1 november 2017 zijn wij een echte PCA dealer. Dat wil zeggen dat wij een grote specialist zijn van de Peugeot en Citroen auto’s. Wij bieden u persoonlijk contact en advies op maat. Als Peugeot en Citroen merkspecialist bent u bij ons ook voor onderhoud met garantie op het juiste adres. Wij voeren onder andere APK keuringen uit, het verwisselen van autobanden, het verversen van de olie en het controleren van uw airco. U krijgt altijd een gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt. Bovendien zijn wij in de autobranche bekend als distributeur van auto onderdelen. Wij bieden hiermee mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Ook voor het leasen van een auto bent u bij ons op de juiste plek. Wij geven aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte personen- of bestelauto, voor onderhoud, verhuur en zakelijke leasing en private lease. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken bij autobedrijf De Groot

Bent u benieuwd naar onze diensten en wilt u een onderhoudsbeurt bij ons inplannen? U kunt direct online uw gewenste afspraak bij ons aangeven. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor het inplannen van een onderhoudsbeurt of een proefrit.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×