Autobedrijf Nieuwkuijk

Autobedrijf Nieuwkuijk nodig? Op zoek naar een autobedrijf Nieuwkuijk? Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het uitvoeren van een reparatie aan uw auto of voor het uitvoeren van onderhoud?

Bij Autobedrijf De Groot kunt u op ons rekenen. We hebben jarenlange ervaring en we bieden u betaalbaar, universeel onderhoud.

De Groot Heusden: uw autobedrijf Nieuwkuijk

Woont u in Nieuwkuijk of omgeving en bent u op zoek naar een betrouw autobedrijf Nieuwkuijk? U bent van harte welkom bij Auto de Groot in Heusden! Service is bij ons vanzelfsprekend en naast onderhoud bieden wij nog veel meer diensten aan. Wij zijn een klantvriendelijk familiebedrijf dat al meer dan 55 jaar ervaring heeft als garagebedrijf. U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte auto’s, verhuur, service en onderhoud, schadeherstel, APK keuring en private lease Hoewel wij sinds 2017 merkspecialist in Peugeot en Citroën zijn, kunt u ook met andere automerken bij ons terecht; wij hebben verstand van alle merken. Onze up-to-date geschoolde medewerkers werken met passie aan elk automerk. Wij doen universeel onderhoud en reparaties aan auto’s. Een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk en dat zult u merken als u bij autobedrijf Nieuwkuijk binnenstapt. Wij nemen alle tijd voor u en onder het genot van een kopje koffie of thee luisteren wij graag naar uw wensen. Onze teams werken uitsluitend met geavanceerde apparatuur zodat u kunt rekenen op kwaliteit en veiligheid. Als u een grote onderhoudsbeurt combineert met een APK dan is deze altijd gratis.


PCA merkspecialist autobedrijf Nieuwkuijk

Als PCA merkspecialist zijn wij gespecialiseerd in onderhoud van Peugeot en Citroën. Dat betekent dat u voor onderhoud met garantie bij ons aan het juiste adres bent. Ook als u niet in het bezit bent van een Peugeot of Citroën dan staan wij graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw auto als een zonnetje rijdt. Als u op zoek bent naar een nieuwe auto dan vertalen wij uw wensen graag naar de diverse modellen van Peugeot en Citroën. U krijgt van ons persoonlijk advies. Onze voorraad occasions bestaat uit verschillende automerken.

Hoge klanttevredenheid

Klanten zijn tevreden over onze dienstverlening. Dat blijkt uit hun beoordeling van een 8,5! Wordt u onze volgende tevreden klant? U kunt rekenen op persoonlijke service, betrouwbaar advies, duidelijke afspraken, vakkundig onderhoud en eerlijke en transparante prijzen. U krijgt altijd de beste prijs! Ook met uw lease auto particulier of zakelijk bent u van harte welkom voor onderhoud en reparaties. Auto de Groot heeft voor alle merken auto’s centrale afspraken met lease bedrijven. U weet bij ons vooraf precies welke werkzaamheden wij uit gaan voeren aan uw auto. U hoeft niet bang te zijn voor onverwacht hoge kosten. Kom gewoon eens langs bij ons in Heusden om kennis te maken. De koffie staat voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×