Autobedrijf Drunen

Autobedrijf Drunen nodig? Op zoek naar een autobedrijf Drunen? Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het uitvoeren van een reparatie aan uw auto of voor het uitvoeren van onderhoud?

Bij Autobedrijf De Groot kunt u op ons rekenen. We hebben jarenlange ervaring en we bieden u betaalbaar, universeel onderhoud.

De Groot Heusden: uw autobedrijf Drunen

Wordt het tijd voor een andere auto of heeft u problemen met uw auto? Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf Drunen? Auto de Groot in Heusden is een garagebedrijf waar u terecht kunt voor nieuwe en gebruikte auto’s, voor service en onderhoud, schadeherstel, APK keuring en private lease. Wij zijn een echt familiebedrijf met meer dan 55 jaar ervaring als garagebedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, maar wij hebben verstand van alle merken. Wat voor auto u ook rijdt, u bent van harte welkom! Wij doen auto onderhoud voor alle merken. Onze up-to-date geschoolde medewerkers werken met passie aan elke auto. Persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u nooit een nummer en de koffie of thee staat altijd voor u klaar. Heeft u een nieuwe auto nodig dan geven wij u graag persoonlijk advies bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Wij vertalen uw wensen graag naar de diverse modellen van Peugeot en Citroën. Ook als u op zoek bent naar een tweedehands auto dan bent u bij Auto de Groot aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod occasions. Naast Peugeot en Citroën modellen bestaat onze voorraad occasions uit diverse andere automerken.

 

Hét autobedrijf Drunen met jarenlange ervaring

Bent u op zoek naar een autobedrijf Drunen? Bent u op zoek naar een autobedrijf Drunen voor het onderhouden van uw auto of bent u op zoek naar een nieuwe auto? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf De Groot. U vindt ons in het mooie plaatsje Drunen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vandaag de dag goed van dienst zijn en vertellen wij u graag meer over onze aangeboden occasions. Wij beschikken over een team van specialisten en monteurs dat graag aan de slag gaat om uw auto te keuren en om weer als een zonnetje te laten rijden. Voor het vinden van een autobedrijf Drunen bent u bij De Groot aan het juiste adres. Autobedrijf De Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Wij zien uw aanvraag voor een proefrit of voor het onderhouden van uw auto graag tegemoet.

Autobedrijf Drunen nodig? Kom langs bij De Groot in Heusden

Bij Autobedrijf Drunen bent u aan het juiste adres voor het onderhouden van uw auto. Al meer dan 55 jaar hebben wij ervaring als garagebedrijf. Sinds 1982 zijn wij officieel Peugeot dealer, en sinds 1 november 2017 zijn wij dé PCA dealer in de regio. Dat wil zeggen dat wij specialist zijn van de automerken Peugeot en Citroen. Net zoals de andere PCA leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Ons team van specialisten vertelt u graag meer over de diensten die wij u aanbieden. Denkt u aan het verwisselen van de autobanden, het repareren van kleine onderdelen en het uitvoeren van een grote- en kleine beurt. Daarnaast krijgt u een gratis APK keuring bij een grote onderhoudsbeurt. Wij bieden mobiliteit in de ruimste zin van het woord, voor aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte personen- of bestelauto, voor onderhoud, verhuur en zakelijke leasing en private lease. Bij al deze facetten kunnen wij u graag van dienst zijn.

Afspraak maken bij autobedrijf De Groot

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in één van onze occasions? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in. Daarnaast kunt u ook direct telefonisch een onderhoudsbeurt bij ons inplannen. De deur staat voor u open voor een levering, reparatie, schadeherstel, verhuur of gewoon een kopje koffie. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet. Voor het vinden van een autobedrijf Drunen bent in Heusden aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×