Auto Drunen

De Groot Heusden is het thuis voor uw auto Drunen! Voor onderhoud en een groot aanbod occasions.

Nieuwe auto kopen? Of op zoek naar een specialist voor degelijk auto onderhoud? Kom langs bij De Groot Heusden!

Auto Drunen, van onderhoud tot aanschaf!

Bent u op zoek naar een auto Drunen? Bent u op zoek naar een nieuwe auto Drunen en bent u op zoek naar een vakkundig garagebedrijf, waar u uw hart kunt ophalen bij occasions en nieuwe auto’s? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Auto de Groot. Auto de Groot is een echt familiebedrijf en is gevestigd in Oudheusden. Door de jaren heen hebben wij meer dan 55 jaar ervaring opgebouwd in het aanbieden en onderhouden van verschillende merken auto’s en wij bieden u deze ervaring graag aan. Door de jaren heen weten vele auto-eigenaren ons inmiddels prima te vinden en zij maken graag gebruik van onze diensten. Al sinds 1982 is Auto de Groot officieel Peugeotdealer en sinds 1 november 2017 zijn wij een echte PCA dealer. Dat wil zeggen dat wij een specialist zijn in het aanbieden en onderhouden van Peugeot en Citroen auto’s. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website.

Autobedrijf De Groot, professioneel auto Drunen

Auto de Groot staat in de autobranche ook bekend als distributeur van auto Drunen onderdelen. Wij bieden hiermee mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Ook voor het leasen van een auto bent u bij ons op de juiste plek. Service is bij ons automatisch en naast onderhoud kunt u bij ons terecht voor veel meer diensten. U bent bij ons niet alleen aan het goede adres voor het kopen en onderhouden van een auto. Wij doen veel meer dan dat. Het team van Auto de Groot beschikt over jarenlange ervaring die wij graag inzetten om uw auto op de juiste wijze te onderhouden en als en zonnetje te laten rijden.

Onderhoudsbeurten voor een auto Drunen

Wij voeren bij alle auto’s APK keuringen uit en verder verwisselen we de autobanden, verversen we de olie en controleren we de airco. Het is niet zo dat wij alleen Peugeots en Citroën auto onderhouden. Wij doen onderhoud voor alle merken auto’s. Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt wordt een auto op verschillende punten nagelopen en wordt er gekeken of alle onderdelen van de auto goed functioneren. Is dat niet zo? Dan bespreken wij met u of reparatie of vervanging aan de orde is. Dit voorkomt onverwachte onderhoudskosten of pech onderweg. Wist u dat u bij een grote onderhoudsbeurt een gratis APK krijgt? U kunt direct een onderhoudsafspraak voor uw auto Drunen bij ons inplannen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×