APK Drunen

APK Drunen bij Autobedrijf de Groot

TIP: Combineer uw keuring met een kleine- of grote beurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug en bespaart u kosten!

Bent u op zoek naar een APK Drunen? Is het tijd om de APK te verlengen van uw auto? Zoekt u dan niet verder en neem een kijkje op de website van autogarage De Groot. Wij zien uw aanvraag voor een APK Drunen graag tegemoet. Autobedrijf De Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een groot team van specialisten dat graag de handen ineen slaat voor het onderhouden van uw auto. Het is erg belangrijk dat u op tijd de APK keuring vlekkeloos doorloopt. Doet u dat niet en laat u uw APK verlopen? Dit is geen goed idee. Als u wordt aangehouden door de politie of uw kenteken wordt om een bepaalde reden nagetrokken en er wordt geconstateerd dat uw APK niet op orde is, dan heeft u toch wel een probleem. Vanuit de RDW krijgt u tijdig een brief of mail dat uw APK verlengd moet worden. U kunt direct contact met ons opnemen als u deze melding krijgt. Voor het inplannen van een APK Drunen bent u bij autogarage De Groot aan het juiste adres.

Verschillende diensten bij De Groot in Heusden

Autobedrijf De Groot biedt u meer dan 55 jaar ervaring aan in het onderhouden en aanbieden van verschillende soorten auto’s. Vandaag de dag zijn wij een echte PCA dealer. Sinds 1982 zijn wij een officiële Peugeot dealer, en sinds 1 november 2017 staan wij bekend als een PCA dealer. Dat wil zeggen dat wij een specialist zijn in de merken Peugeot en Citroen. Aangezien wij een Peugeot en Citroen merkspecialist zijn krijgt u voor onderhoud ook de juiste garantie. Ons team van monteurs en specialisten slaat graag de handen ineen voor het onderzoeken en aanbieden van verschillende occasions. Wij bieden mobiliteit in de ruimste zin van het woord. Voor aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte personen- of bestelauto, voor onderhoud, verhuur en zakelijke leasing en private lease nemen wij graag de tijd voor u om u het één en ander uit te leggen. U kunt direct contact opnemen bij De Groot in Heusden voor het inplannen van APK Drunen en voor het inplannen van een proefrit.

Afspraak inplannen voor APK Drunen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het inplannen van een APK keuring? Wij nodigen u uit om eens persoonlijk kennis te komen maken, voor levering, reparatie, schadeherstel, verhuur of gewoon een kopje koffie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×