Garage Drunen

Zoekt u een betrouwbaar Autobedrijf?

Autobedrijf de Groot | Uw garage in de omgeving Drunen

Garage Drunen nodig?

Bent u op zoek naar een garage Drunen? Vertoont uw auto kuren of bent u op zoek naar een nieuwe auto? Zoek dan niet verder en neem direct een kijkje op de website van autobedrijf garage Drunen De Groot. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vandaag een ruim aanbod in occasions aanbieden en bent u bij ons aan het juiste adres voor het onderhouden van uw auto. Service is bij ons vanzelfsprekend en naast onderhoud kunt u bij ons terecht voor veel meer diensten. Wij zijn gespecialiseerd in Peugeot en Citroën, echter hebben we verstand van alle merken en bent u bij ons in goede handen voor het vinden van uw gewenste occasion. Autobedrijf de Groot is een echt familiebedrijf dat persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid erg belangrijk vindt. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of onze diensten? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Heusden. De koffie staat voor u klaar in garage Drunen en wij vertellen u graag meer over onze aangeboden auto’s.

Persoonlijk advies bij garage Drunen

Autobedrijf De Groot in Heusden is een garage Drunen met meer dan 55 jaar ervaring. Wij zijn sinds 1982 officieel Peugeot dealer, en sinds 1 november 2017 PCA dealer. PCA dealer is een dealer die gespecialiseerd is in Peugeot en Citroën. U vindt bij ons leuk persoonlijk contact en professioneel advies. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar en vertelt u graag meer over de historie van de auto’s die wij u aanbieden. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom voor het verwisselen van de banden, het verversen van de olie, het controleren van de airconditioning, voor het uitvoeren van een APK keuring en een grote- en kleine beurt. We doen (universeel) onderhoud en reparaties aan verschillende soorten auto’s. U krijgt bij ons altijd een gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt. Bovendien zijn wij in de autobranche bekend als distributeur van auto onderdelen. Wij bieden mobiliteit in de ruimste zin van het woord, voor aankoopadvies van een nieuwe of gebruikte personen- of bestelauto, voor onderhoud, verhuur en zakelijke leasing en private lease.

Afspraak maken bij garage Drunen?

Bent u benieuwd naar een occasion die wij hebben staan? Wilt u een proefrit maken? U kunt direct contact met ons opnemen. Onze klanten zijn erg tevreden, zij beoordelen ons met een 8.5. Wij nodigen u uit om eens persoonlijk kennis te komen maken, voor levering, reparatie, schadeherstel, verhuur of gewoon een kopje koffie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0416-66 11 65 info@degrootheusden.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0416-66 11 65

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×